Продължете към съдържанието
Начало » Политика за поверителност на личните данни

Политика за поверителност на личните данни

Наименование: Нотариална кантора Енчо Енчев
Седалище и адрес на управление: гр. София, 1111, район “Слатина”, ж.к. “Гео Милев”, ул. “Хубавка” 8
Адрес за кореспонденция: гр. София, 1111, район “Слатина”, ж.к. “Гео Милев”, ул. “Хубавка” 8
Телефон: 02 987 77 88
Интернет страница: www.enchev.bg
Имейл адрес: office@enchev.bg

Настоящият документ описва политиката на Нотариална кантора  във връзка с получаването и обработването на информация за потребителите по време на посещението им на интернет страницата “https://enchev.bg” , поддържанa от Нотариус Енчо Илиев Енчев, вписан в регистър БУЛСТАТ с № 130202998 и в регистъра на Нотариалната камара на Република България под № 367, район на действие – Софийски районен съд, като представител на по-долу наричаната  “Нотариална кантора Енчо Енчев”.

Информация, която Нотариална кантора Енчо Енчев получава за потребителите на интернет страницата

Информацията, която получаваме за потребителите на нашата интернет страница, представлява деперсонифицирани данни, в сегрегиран вид, които не позволят пряко идентифициране на потребителя. Информацията се използва единствено за статистически цели, да се измерва активността и посещаемостта на интернет страницата ни, както и за да се подобри навигирането от потребителя. В този смисъл данните, описани по-долу (IP адрес и Вашето поведение на нашата страница), биват събирани на основание осъществяване на легитимните интереси на администратора – чл. 6, пар. 1, б. (е) от Общия регламент относно защитата на данните.

При влизане в нашия сайт нашият доставчик на хостинг услуги СуперХостинг.БГ (http://superhosting.bg/) събира данни за използвания от Вас IP адрес. СуперХостинг.БГ обработва за нас тези данни с цел подобряване на сигурността на услугата и статистически проучвания (вижте информацията за поверителност на СуперХостинг.БГ).

При влизане и навигиране из нашия сайт Google (Google Анализ) също събира и обработва информация за местоположението Ви и друга техническа информация за действията Ви в нашата интернет страница. Събираните от Google Анализ данни включват Вашия IP адрес, използван за свързване на Вашия компютър към интернет, „кликванията” към, чрез и от нашата страница (включително дата и час), и информация за взаимодействията Ви с нашата страницата (като възможните преглеждания, „кликвания” и движения с „мишката”). Google Анализ използва различни технологии, за да определи местоположението, включително IP адрес, GPS, и други сензори, които могат, например, да снабдят Google с информация за близките устройства, Wi-Fi точки за достъп и захранване.

За повече информация за това как Google Анализ използва тези данни, моля, вижте страницата „Как Google използва информацията от сайтовете или приложенията, които ползват услугите ни”: https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=bg, или на всеки друг електронен адрес, на който Google може да публикува тези условия. Моля, проверявайте периодично страницата на Google относно всякакви промени или актуализации на тези условия и на информацията, събирана чрез Google Анализ: https://policies.google.com/privacy?hl=bg. За повече информация как да откажете да предоставяте данни на Google Анализ посетете: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Нашият сайт използва съдържание от сайта YouTube, собственост на Google. Ако гледате видеоклип от YouTube в някоя от страниците на нашия сайт, се установява връзка със сървърите на YouTube. Ако сте влезли в своя YouTube акаунт, YouTube може да свърже поведението ви при сърфиране директно с вашия профил. Можете да предотвратите това, като излезете от профила си в YouTube.
Допълнителна информация за обработката на потребителски данни от страна на YouTube можете да намерите в декларацията за поверителност на данните на YouTube: https://policies.google.com/privacy?hl=bg&gl=bg.

Бисквитки

Нашият сайт използва бисквитки (cookies). Бисквитките подобряват достъпа до нашия сайт и идентифицират редовните посетители. Освен това, нашите бисквитки подобряват преживяването на потребителите като проследяват и таргетират техните интереси. Използването на бисквитки обаче по никакъв начин не е свързано с каквато и да е лична идентификационна информация на нашия сайт. Нашия уеб сайт използва следните видове бисквитки:

Задължителни бисквитки

Тези бисквитки са необходими за коректната работа на уебсайта. Например, с тези бисквитки ви показваме информацията на нашия сайт на правилния език. Такива бисквитки са също тези за включване на кеширане, което ускорява работата на сайта.

Аналитични бисквитки

Благодарение на тези бисквитки ние следим посещаемостта на нашия сайт и можем да анализираме доколко нашите потребители работят лесно с него (бисквитки на Google Analytics). Тези бисквитки не ни дават никаква информация за вашите лични данни. Те ни показват кои страници от сайта ни сте разгледали, дали сте посетили сайта ни през мобилно или десктоп устройство и други анонимни данни.

Функционални бисквитки

Тези бисквитки Ви позволяват да използвате пълната функционалност на сайта, например да гледате видео клиповете в него и да използвате формите за контакт.

Бисквитки за прецизно таргетиране

Тези бисквитки съдържат информация за това как сте използвали нашия сайт и могат да бъдат задействани от наши партньори. Те не съхраняват лична информация. Благодарение на тях няма да ви бъде показвана информация, която е нерелевантна за вас. Това са динамични бисквитки на Facebook, Google, YouTube и др. В допълнение, повечето рекламни мрежи предлагат възможност да се отпишете от профилирано рекламиране. За повече информация, моля посетете: http://www.aboutads.info/choices/ или: https://youronlinechoices.eu/.

Как да управлявате съхранението на бисквитките от своя браузър

Управление и изтриване на бисквитки в Internet Explorer
Управление и изтриване на бисквитки във Firefox
Управление и изтриване на бисквитки в Chrome
Управление и изтриване на бисквитки в Safari и iOS

Настройките за съхранение на бисквитките, които получавате от нашия сайт, можете да направите в браузъра, който използвате. Имайте предвид, че ако ограничите някои видове бисквитки, е възможно сайтът ни да не работи напълно коректно и да не можете да използвате пълните му функционалности.

Можете по всяко време са предотвратите използването на бисквитки, като въведете съответните настройки в използвания от вас браузър. В този случай ние не можем да гарантираме, че сайтът ще функционира правилно, ако сте забранили бисквитките.

Електронни адреси

Ако се абонирате за бюлетина на сайта, ние ще разполагаме с адреса на вашата електронна поща. Този адрес ще бъде използван само за разпространение на нашите публикации. Ако искате да се отпишете от нашия списък с адреси на електронни пощи, можете да го направите във всеки един момент, както е посочено във всяко от електронните съобщения, които получавате, или като се свържете с нас.

Ако изпратите заявка чрез нашите формуляри за контакт, системата за записване на часове за извършване на нотариални услуги или на нашите електронни адреси, Нотариална кантора Енчо Енчев събира лично идентифицираща информация, която може да включва, но не се ограничава до ваше име, адрес, телефонен номер, e-mail. Вашите лични данни са необходими на Нотариална кантора Енчо Енчев, за да изпълни заявката Ви за резервиран от вас час за извършване на нотариална услуга. Предоставяйки ни информация за Вашето име, телефон и електронен адрес /email/, Нотариална кантора Енчо Енчев обработва тази лична информация с цел осигуряване на резервацията, друга услуга и/или продукт, които сте резервирали чрез формите, намиращи се на интернет адрес: enchev.bg. Данните за Вашето име, телефон и електронен адрес никога не се използват за статистика, пазарни изследвания или маркетинг.

Нотариална кантора Енчо Енчев не предоставя електронните адреси на своите потребители на трети лица, нито ги използва за маркетингови цели. При отписване Нотариална кантора Енчо Енчев изтрива Вашия адрес на електронна поща завинаги.

Сигурност на информацията

Информацията се съхранява на защитен криптиран сървър и е достъпна само от служител на Нотариална кантора Енчо Енчев, чиято длъжност и служебни отговорности изискват знанието на тази информация. Данните, събирани и обработвани от СуперХостинг.БГ и Google Анализ, не обработваме за срок по-дълъг от 50 месеца.

Вашите права като субекти на данните, начин на упражняването им и защита

Всяко физическо лице има следните права по отношение на личните му данни, обработвани от Асоциация на европейските журналисти – България:

  1. право на информация;
  2. право на достъп до личните му данни;
  3. право на коригиране;
  4. право на изтриване;
  5. право на ограничаване на обработването;
  6. право на преносимост на данните;
  7. право на възражение срещу обработване на личните му данни.

Нотариална кантора Енчо Енчев не взема решения, основаващи се единствено на автоматизирано обработване, включващо профилиране на субекти на данни.

Правото на субектите на данни на информация се осъществява посредством предоставената в този документ кратка, разбираема и лесно достъпна информация, която се отнася до обработването. Допълнителна информация, свързана с обработването на лични данни от Нотариална кантора Енчо Енчев, която се дължи съгласно действащата нормативна уредба, можете да получите в качеството си на субект на данните чрез подаване на електронно заявление на електронния адрес на Нотариална кантора Енчо Енчев admin@enchev.bg.

Правата, изброени в точките от 2 до 7, можете да упражните като подадете електронно заявление на електронния адрес на Нотариална кантора Енчо Енчев.

Правата на субектите на данни се тълкуват в смисъла, вложен в разпоредбите на Глава Трета от (Регламент (ЕС) 2016/679).

В случай на оплакване във връзка с упражняването на посочените права, субектът на данни има право да иска преразглеждане на случая му, а при отказ за преразглеждане – да подаде жалба до надзорния орган – Комисията за защита на личните данни.

Информация относно компетентния надзорен орган защита на личните данни
Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Адрес за кореспонденция: гр. София, п.к. 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон: 02 915 3 518
Интернет страница: www.cpdp.bg

Контакти

Ако имате въпроси относно Политиката за поверителност може да се свържете с Администратора по електронен път на адрес: admin@enchev.bg

Адрес: гр. София, ул. “Хубавка” 8, партер

Here can be your custom HTML or Shortcode

This will close in 20 seconds